Флиртът не е за всеки. И дори флиртуването да е

...
 
Флиртът не е за всеки. И дори флиртуването да е
Коментари Харесай

Мъжете на първа среща и грешките, които неусетно допускат

 

Флиртът не е за всеки. И даже флиртуването да е присъщо на мъжкия пол, би трябвало да признаем, че много постоянно им пишем „ слаб 2 “ за него. Може би множеството мъже си мислят, че в случай че ухажват една жена и ѝ създадат няколко комплимента като „ знаеш ли какъв брой си красива “ или пък „ по какъв начин може красиво момиче като теб да е единствено “ и непосредствено си печелят билет към сърцето на дамата. Твърде неверно!

Скъпи мъже, на дамите им е писнало от сходни похвали, които са най-безсмислените думи, тъй като, когато споменете за хубостта на дамата, вие казвате факт. И по този начин опитите ви за сладникави думички в действителност са изявени обстоятелства, които са явни.

Ето кои са най-честите неточности, които мъжете позволяват, когато флиртуват с нежния пол.

Изтъкване на финансовото им състояние

Една от най-големите неточности на мъжете е, когато още преди да са опознали дамата, с която излизат, да стартират да приказват за себе си и живота си. Ако си на първа среща с нея и през цялата вечер не спираш да се хвалиш с твоите достижения, бизнес и финансовото ти състояние, рискуваш да създадеш прекомерно неверно усещане. А всички знаем, че няма втори късмет за първо усещане. Подбирай деликатно думите си. Този, който в действителност е стойностен в никакъв случай но в никакъв случай не приказва за себе си и личните си достижения. Акъл с пари не се купува.

Демонстриране на самочувствие и високомерност

Още една неточност, с която мъжете доста бързо могат да изгубят интереса на дамата към тях. Ако си на първа среща с нея и в действителност я харесваш, тогава би трябвало да знаеш, че с демонстриране на самочувствие и високомерност, е по-вероятно да я изгубиш, в сравнение с спечелиш.

Жените харесват уверените мъже. Онези, които държат на думата си и са мъже на единствено по пол. Но никога една себеуважаваща се дама не би толерирала сходно безочливо поведение. Внимавай също и по какъв начин се държиш със сервитьорите. Тя следи това и е доста значимо какво усещане ще създадеш у нея. Нали не искаш да те мисли за надменен грубиянин, който няма никакви маниери?

Приемане на дамата като полов обект

Може би приемането на дамата като полов обект е най-обидното нещо за всяка себеуважаваща се дама. И по какъв начин другояче! От както свят светува, дамите са възприемани като такива, а истина е, че те могат да дадат на един мъж доста повече от това. Та по този начин – в случай че в действителност искаш да я спечелиш, мери думите си. Може да ѝ направиш няколко комплимента, само че не прекалявай. Гледай я единствено и само в очите, колкото и да ти се желае да погледнеш на друго място. Въздържай се от смешки и закачки, тъй като не я познаваш задоволително добре и не знаеш по какъв начин ще реагира.

Заглеждане на други дами

Още една неточност, която множеството мъже позволяват, когато излизат на среща с дамата, която харесват е заглеждането на други дами през това време. Ако си мислите, че дамата, с която сте не обръща внимание на тези дребни елементи, доста грешите. Вярно е, че е заложено в мъжката природа, само че в случай че в действителност държиш нея, би трябвало да проявиш почитание към нея и да положиш малко старания.

Да, светът е цялостен с красиви дами, само че ти сега имаш шанса да бъдеш освен с красива, само че и с добра и интелигентна жена, а тази композиция е рядко срещана. Така че намерения добре, би ли рискувал сигурността за изкушението?

Жените не се влюбват в напразните приказки, а в дейностите и държанието на противоположния пол. И в случай че желаете в действителност да спечелите сърцето на една жена, ще би трябвало доста да се постараете. И да запомните, че с безсрамие и надменност не се стига на никое място.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР